lunes, 23 de junio de 2014

ADÉU INFANTIL, ADÉU!!!

Aquest curs ja ha finalitzat. Per celebrar-lo,  l' últim dia d' escola ens vam menjar un gelat amb els nostres companys al pati d' Infantil.

































Poc a poc i sense adonar-vos us heu anat fent grans. El proper curs sereu alumnes de primer curs de Primària. Moltes felicitats!!!

Des d'el blog, les tutores d' Infantil volem donar les gràcies i felicitar a Marga, la nostra mestra de reforç,  per haver-nos ajudat tant i tant durant el curs. Li dessitgem MOLTA, MOLTA SORT i li enviem un bes molt fort.

També volem donar les gràcies a vosaltres,  pares i mares dels nostres xiquets/es,  per la vostra col.laboració, per confiar en nosaltres i donar-nos el vostre suport. MOLTES GRÀCIES!!!


I ara els protagonistes, a vosaltres vos dessitgem MOLTA, MOLTA SORT!!! Hem passat tres anys amb vosaltres que sempre recordarem. La vostra alegria, la vostres caretes, els ulls, les vostres veus, la inocència... Que sempre vos acompanye la màgia, la il.lusió...us dessitgem el millor.
Per la classe de les tortugues, dels "patos", dels cavalls de part de les vostres tutores DORI, ASUN i ALICIA  un bes molt molt fort.



BON    ESTIU !!!

¡FELIZ  VERANO! 






2 comentarios:

  1. Moltes gracies a vosaltres per tot. Bon estiu.
    De Eric i els seus papas.

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias,por todo Alicia!!
    Te deseamos lo mejor!!
    Nerea Fdez y familia.

    ResponderEliminar