sábado, 10 de noviembre de 2012

PROJECTE: ELS BOMBERS

Estem finalitzant el projecte dels BOMBERS, ens ha agradat molt, hem aprés moltes coses i hem gaudit molt amb aquest projecte. Per això, aquesta setmana, volem posar-vos un joc d' internet, que nosaltres hem treballat una miqueta a l' aula d' informàtica. Si ens ajudeu, voreu quantes coses coneixem. A més a més podem escoltar la cançó que tant ens agrada de "SOM ELS BOMBERS" si feu click damunt del camió dels bombers.
SOM ELS BOMBERS
QUE VENIM D' APAGAR EL FOC
AMB LA CAMISA BRUTA
I EL BIGOTI TORT



"Si alguien tiene  problemas para abrir los juegos de jclic, probablemente sea porque no tenéis instalado en el ordenador  el programa jclic. Para poder hacerlo  pinchad en la palabra Jclic y accederéis a la zonaClic para la descarga e instalación del programa. También puede ser por no tener instalada la aplicación JAVA, y en este caso os aparecerá una pantalla que os pide instalar dicha aplicación. Espero que esto os ayude".

Ací teniu també el video dels bombers que vam vore en la nostra visita al PARC DELS BOMBERS.

1 comentario:

  1. Com hem gaudit jugant amb els jocs del jclic, i més en un dia de pluja com el d'avuí!!!Se nota que s'ha treballat a l'escola perque Joan ho feia molt bé.Enhorabona mestres!

    ResponderEliminar