jueves, 27 de marzo de 2014

MAGDALENA, FESTA PLENA!!!

La setmana passada va ser un poc diferent. I és que la Magdalena 2014 estave a punt de començar. Entre tots els alumnes d' Infantil vam fer una GAIATA i la vam exposar a la nostra entrada. Mireu-la!!!




 L' últim dia d' escola, ens vam posar "El Fadrí" enganxat a la roba i vam eixir al pati a escoltar amb la dolçaina i el tabal, cançons típiques magdaleneres.











  










I finalment, la "GLOBOTÀ". Què bé ho vam passar!!! 
Bones festes!!!

sábado, 15 de marzo de 2014

EIXIDA A L' ERMITA DE SANT ROC DE CANET

Ja s' acosta la Magdalena i per aixó,  aquest divendres, tots els xiquets/es d' Infantil,  vam anar a l' ermita de Sant Roc. Només arribar a l' escola,  amb les motxilles a l' esquena i alguns amb la  gorra posada, ens vam fotografiar. Quina il.lusió!!!




Després,vam pujar a l' autobús i ... a Sant Roc vam arribar. Allí, vam esmorçar i vam jugar molt.





I abans de tornar a l' autobús i després a l' escola, ens vam fer una foto de grup a les escaletes de l' ermita.
Quin matí més divertit!!!




sábado, 8 de marzo de 2014

BIBLIOTECA D' AULA

Ja hem començat la biblioteca d'aula!!! Aquest divendres tots els xiquets/es se'n van anar molt contents perquè dins de la seua carpeta portaven un conte. D' aquesta manera, cada setmana tindran un conte diferent per a poder  gaudir de la seua lectura amb la família. Ja sabem que cal tindre molta cura amb aquestos contes perquè són de tots, i per  tant, entre tots hi ha que cuidar-los. A més a més, en la fitxa de lectura  podran dibuixar i escriure allò que més els ha agradat.
Mireu, quina il.lusió amb el seu  conte a la mà!!!














sábado, 1 de marzo de 2014

JA HA ARRIBAT...CARNESTOLTES!!!

Aquest curs, en la nostra escola,  la festa de Carnestoltes girava al voltant de la Música. Aleshores, nosaltres vam triar la música dels anys 20. Hem buscat  informació, hem vist videos i també hem ballat la cançó que tant ens ha agradat : "Mama, comprame unas botas...."
També,  hem confeccionat una bonica disfressa de Charleston. Finalment,  el divendres de vesprada vam poder fer la Desfilada al voltant de l' escola. Amb il.lusió, amb alegria hem passat una bonica vesprada amb els nostres companys de l' escola disfressats de CHARLESTON.















I darrere de la pancarta.....comencem la DESFILADA. Quina emoció!!!








Després de donar la volta,  vam entrar al pati de Primària i alli estaven...

EL REI CARNESTOLTES I LA SARDINA












ELS NOSTRES COMPANYS
 D' INFANTIL



Què guapíssim estan, veritat???



I aci estem nosaltres, veient totes les disfresses dels xiquets i xiquetes de Primària molt emocionats. Quina vespadra més xula i què bé ho hem passat!!!