sábado, 22 de febrero de 2014

HA VINGUT...LA POLICIA!!!

Aquesta setmana, hem tingut una visita molt especial. El dimarts pel matí, en el nostre pati, hi havien dos cotxes i dues motos de POLICIA. Els policies ens van ensenyar els seus cotxes i ens van deixar pujar a les seues motos. Com ens va agradar aquesta visita!!! I què bé ho vam passar!!!

Us passem aquestes fotos de grup. Mireu què contents estem!!!






Aci estem pujant a les motos. Quina emoció!!!

"CLASSE DE LES TORTUGUES"




"CLASE DE LOS PATOS"





"CLASSE DELS CAVALLS"




I finalment, ens vam acomiadar de la policia. Moltes gràcies i fins aviat!!!




domingo, 9 de febrero de 2014

I NOSALTRES....HEM FET FOC!!!

Estem aprenent moltes coses de "La prehistòria", però, aquesta setmana hem tingut una experiència que ens ha agradat molt. Gràcies a la vostra col.laboració, un xiquet va portar unes pedretes (sílex) a la classe. Cada xiquet/a va agafar dues pedres i les van anar colpetjant  i sí, sí...ens van eixir espurnes xicotetes!!!

Colpetjant així, colpetjant com jo, 
colpetjant les pedres, mare feien foc.


ANIVERSARIS

Mireu, què contents estan aquestos xiquets i xiquetes de les nostres classes!!! Són els més xicotets, ja que ells cel.lebren el seu aniversari l' últim trimestre de l'any. És per això, que  han eixit al pati a fer-se una foto i dir-nos molt, molt fort:  " JA TENIM 5 ANYS" . Molts besets!!!


sábado, 1 de febrero de 2014

DIA DE LA PAU

El dijous 30 de gener es el dia de la Pau, però a la nostra escola ho vam celebrar el divendres 31 per la vesprada. Nosaltres ja feia uns dies que estavem treballant i preparant-nos per aquest dia.
Entre tots als alumnes d' Infantil vam realitzar un  mural. Us passem aquestes imatges de com el vam confeccionar i lo bonic que ens va quedar...







I aquest és el NOSTRE MURAL. Us agrade???


També vam fer un COLOM  i en les seues ales es pot llegir la paraula PAZ, PAU, PEACE



Finalment, el dia tan esperat havia arribat, cada xiquet/a, amb el seu colom a la mà, ens vam anar al pati de Primària, on vam passar una estona molt agradable. Es van llegir unes frases de Nelson Mandela. La nostra frase,  la van llegir molt bé Carla, Nayra i Jenifer.

LA MAJOR GLORIA NO ÉS CAURE, SINÒ ALÇAR-SE SEMPRE.

També els alumnes de Primària van cantar i van  ballar una dança que ens va agradar moltíssim. Què bé ho vam passar!!!





T' ESTIMEM JENIFER!!!

Aquesta setmana ha sigut molt especial a "la classe de les tortugues". Jeni, la nostra companya i amiga s' en va a viure a Madrid amb la seua família. I nosaltres, com l' estimem moltíssim, vam preparar un xicotet berenar i li vam fer els nostres millors dibuixos  per acomiadar-nos d' ella. Des d' el blog, Jeni, volem desitjar-te tota la sort del món per a tu i la teua familia.    Fins sempre JENI!!!