jueves, 26 de diciembre de 2013

VISITA DELS REIS MAGS!!!

L' últim dia d' escola va ser molt especial. Pel matí vam escriure una carta molt bonica als Reis Mags. Per la vesprada, allí estaven Melcior, Gaspar i Baltasar. Molt contents i entusiamats vam fer l' entrega de la carta als Reis. Us passem aquestes imatges plenes d' emoció, il.lusió i alegria.












AXÚS, AXÚS, JESÚS

Aquest curs hem aprés una nadala que ens ha agradat molt. Amb la guitarra a la mà i amb moltes ganes vam cantar molt,  molt bé aquesta nadala als nostres pares i mares. Voleu tornar-la a cantar?

AXÚS, JESÚS!!!








EL MERCADILLO SOLIDARIO

Como todos los años, los alumnos de sexto curso de Primaria organizan un "mercadillo" con juguetes aportados por los niños/as del cole y le asignan  un precio simbólico. El dinero recaudado se le entrega al Padre Ricardo. Los alumnos de Infantil vamos a visitarlo y también compramos algo para nuestras clases.
¡Enhorabuena por el trabajo realizado!















sábado, 14 de diciembre de 2013

S' ACOSTA EL NADAL...

Poc a poc i sense adonar-nos, estem finalitzant el primer trimestre del curs. Les festes de Nadal,  a punt de començar i en la nostra escola, com tots els anys,  comencem a notar la il.lusió i la magia d' aquestes festes. Decorem els passadissos, fem arbres de Nadal amb diversos materials, cantem nadales, escrivim la carta als Reis Mags...Són dies màgics, especials...i també en vosaltres els volem compartir. Us convidem el proper dijous a la nostra classe i escoltareu la Nadala que hem aprés. És alegre, divertida i...ens agrada molt. Us esperem!!!
Amb materials de desfeta, mireu, mireu quins arbres de Nadal han confeccionat els alumnes d' Infantil.













sábado, 7 de diciembre de 2013

HEM FET EL RETRAT DE RIPOLLÉS!!!

Per finalitzar el projecte ens vam proposar fer el seu retrat i .... ho hem aconseguit!!! Ara us mostrem les imatges i veureu com vam gaudir fent-lo.

Primer, i amb un rodet vam pintar els fulls de colors, cadascú va triar el color que ell volia (groc, blau, verd). A continuació, i amb una plantilla vam  pintar el color per a la cara.




Després, vam fer la silueta de la cara, vam dibuixar els ulls, el nas i la boca. També vam pintar el pèl, la barba, el mocador del cap...







Finalmentt, i amb molta cura li vam fer les floretes en la barba ajudats pels palets de les orelles i furgadents.






Però ens faltave el que més ens havia cridat l' atenció del seu retrat. Si, si, la rameta de romer al llavis. Doncs, el nostre retrat, també la té. Ací teniu el resultat final, LA NOSTRA OBRA. El més aviat possible el posarem a l' exposició.