viernes, 29 de noviembre de 2013

EIXIDA AL PLANETARI

Aquest dijous, vam anar d' exursió al Planetari. Què contents estaven!!! I que bé ho van passar!!!

Només arribar, vam esmorzar a l' entrada del Planetari.

Foto de grup davant del Planetari
I dins del planetari.....

La visita al Planetari havia finalitzat, l' autobús ja ens estave esperant. Vam tornar al cole molt contents i emocionats. Quin dia més bonic i especial!!!

viernes, 22 de noviembre de 2013

ENDEVINA, ENDEVINALLA....

Ja hem començat el projecte de "L' astronauta". Estem molt il.lusionats i amb moltes ganes d' aprendre. Aquesta setmana hem aprés com van vestits els astronautes, i també una endevinalla que us volem ensenyar, Us ha agradat???


ENDEVINA, ENDEVINALLA
SI HO SAPS, CALLA


sábado, 16 de noviembre de 2013

LLEGIR EN FAMÍLIA

Ahir, ens anaven molt contents a casa, amb una carpeta a la mà. Dins portaven un full de plàstic  decorat, amb els nostres primers fulls de lectura.  Volem compartir amb vosaltres, la nostra i.lusió i el nostre inici en la lectura. Necessitem la vostra ajuda i que ens animeu molt. Moltes gràcies!!!sábado, 9 de noviembre de 2013

...AVUI TENIM KAMISHIBAI

Aquesta setmana,  els alumnes de sisé han anat a "la clase de los patos" a contar uns contes molt bonicos, que han el.laborat ells, deixant volar  la seua imaginació. Molt contents i amb molta emoció anaven passant les seues il.lustracións pel "kamishibai". Els xiquets i xiquetes han quedat encantats i només volem que tornen un altre dia. Us felicitem pel vostre treball, esforç i sobretot la vostra il.lusió. Continueu així...
MOLTES GRÀCIES!!!
sábado, 2 de noviembre de 2013

HALLOWEEN EN INFANTIL

También en el colegio hemos celebrado el día de Halloween. Paqui, nuestra maestra de Inglés, nos hizo una clase muy divertida, nos puso unos videos, bailamos y nos lo pasamos muy bien. ¡Ah! y además vino disfrazada de bruja. ¡Cómo nos gustan y cuánto aprendemos en las clases de inglés! Muchas gracias Paqui.


"LA REYNA DEL PEZ"

Hem gaudit molt realitzant aquesta obra de Ripollés, ja que hem emprat moltes tècniques plàstiques novedoses per a nosaltres. Ara, poc a poc, us anirem mostrant unes  imatges i també us explicarem com hem anat confeccionat a la nostra manera "La reyna del pez" .

Primer, hem acolorit amb ceres blanes la cara, ulls, boca, braços i peus. Cada xiquet/a ha triat els colors, després,  amb la punta dels plastidecors i cola hem pintat el peix.
Amb material de desfeta, hem confeccionat el vestit, primer amb ceres blanes i vernís i després amb la pintura de Divermagic,  la voreta i els puntets.
I finalment,  amb plastilina  hem fet la voreta de la cara i de les orelles. El seu efecte és molt semblant a la forma d' una paella, veritat???


Mireu, mireu, aquesta es la nostra "Reyna del pez"