viernes, 25 de octubre de 2013

I CONTINUEM ...AMB EL NOSTRE ARTISTA RIPOLLES

Aquest curs hem començat amb el projecte de Ripollés. El curs passat vam conéixer un poc de la seua biografia, algunes de les seues obres... Però no vam tindre temps per a fer també nosaltres d' artistes. I això és el que més ens agrada!!! 
Aquesta setmana  hem treballat la seua obra:  "EL BRUJO"

Primer amb pintura, pinzell, i en un cavallet,  com els pìntors, hem pintat la cara, les banyes, les mans, les cames...



















Desprès, amb uns aplicadors i la pintura de Divermagic, hem fet unes línies de colors en el cos de "El Brujo".







I finalment amb el Divermagic de color negre, hem perfilat tota la seua  figura. Us agrade????











sábado, 19 de octubre de 2013

AQUEST CURS ...SOM ELS MAJORS!!!!

Aquest curs serà molt especial per a nosaltres perquè molt ràpid i sense adonar-nos ens hem fet grans. Estem ja en l' últim curs d' Infantil!!! Aquesta setmana ens hem dibuixat tots els xiquets/es molt guapos i així, amb els nostres dibuixos decorarem l' entrada a les aules. Mireu, és molt fàcil reconéixer de quina classe és el nostre dibuix  ja que en el marc té el cavall, (La classe dels CAVALLS),la tortuga, (La classe de les TORTUGUES), o l' ànec (La clase de los PATOS).







 

CORRELLENGUA

 El dijous 26 de setembre a la nostra escola vam celebrar  la festa del  Correllengua. Tots els alumnes tant d' Infantil com de Primària estaven esperant en el pati, la flama. Quan va arribar, va donar la volta al pati, i va passar  pel mig d' un grup d' alumnes que portaven uns escuts i unes espasses que havien confeccionats ells.
Els alumnes d' Infantil portaven una flama penjada, i els va agradar molt la festa . Vam escoltar el manifest que van llegir els alumnes de sisé. Us passem aquestes fotgrafies, a veure si us trobeu???
















CUMPLEAÑOS DE VERANO

Ya hemos vuelto al cole y durante el verano, algunos de nuestros compañeros y compañeras han cumplido 5 años. Como estábamos de vacaciones y no los pudimos felicitar, aprovechamos ahora,  para felicitarlos y desarles que cumplan muchos más así de guapos y guapas. MUCHAS MUCHAS FELICIDADES y UN BESO MUY FUERTE para Iker Arce, Hugo, Carlos, Iker Hermida, Jose, Paula, Timeea, George y Chelsea.