sábado, 22 de junio de 2013

FESTA DE L' AIGUA

L' últim dia d' escola ens ha agradat molt. Ens vam dibuixar a la pissarra, també vam netejar els joguets i desprès vam esmorzar.





         




                                    DIBUIXEM





         




                                 ESMORCEM










                                     NETEGEM

Quan vam eixir al pati, ens vam menjar un GELAT de llima o de taronja i per a estar més fresquets ens vam BANYAR amb globus d' aigua, amb gotets de plàstic i fins i tot amb la mànega de l' aigua. Què bé ho va passar!!!






                Des d' el blog, us desitgem    BON ESTIU

                                                            FELIZ VERANO



LA BELLA MAGA

Esta ha sido la última semana del curso. En el cole, queríamos que esta semana fuera especial.  Y  pensamos traer un espectáculo de MAGIA. La verdad es que nos ha ENCANTADO. "LA BELLA MAGA" nos hizo pasar un rato divertido, agradable e incluso cuando apareció el perrito, momentos entrañables. Todos los niños y niñas participaron en sus trucos de magia y disfrutaron con el espectáculo.  Os pasamos unas fotografías y así os podrán contar mejor los trucos....



domingo, 16 de junio de 2013

SAPS UNA DITA???

També hem aprés una dita del mes de JUNY, aquesta  ja la coneixeu, veritat? Aquest divendres tots els xiquets i xiquetes de la "classe de les tortugues", de la "classe dels cavalls" i de la "clase de los patos" se'n van anar a casa amb el LLIBRE DE LES DITES.
Totes no les recordem però si ens ajudeu una miqueta i les repassem segur que les tornarem a saber.


sábado, 8 de junio de 2013

CUMPLEAÑOS

Poco a poco,  mes a mes,  cada vez son más los niños y niñas que ya tienen cinco años. Este mes de junio celebran su cumpleaños Carla y Adrián. MUCHAS, MUCHAS FELICIDADES para estos dos niños tan guapos y simpáticos. Desde el blog  os mandamos un beso muy, muy fuerte.


TÈCNIQUES PLÀSTIQUES

Quantes tècniques noves estem aprenent aquest curs!!! I què bé ho estem passant. Aquesta setmana hem aprés a pintar amb unes caniques. Voleu saber com ho hem fet?  


Primer hem posat un full en blanc dins d' una safata de plàstic , poc a poc hem anat posant pintura de colors, posem les caniques i... 



 a menejar la safata. Mireu, mireu quines làmines més boniques ens han quedat!!!







domingo, 2 de junio de 2013

CONEC UN PINTOR

Aquesta setmana, hem aprés moltes coses d' un artista molt especial per a nosaltres, ja que aquest pintor és de Castelló. També és escultor i per la nostra ciutat hem vist moltes escultures d' ell. Imaginem que ja tos sabreu de quin pintor es tracta. Doncs si, es tracta de RIPOLLÉS.
Volem conéixer més coses d' ell, de les seues obres...Estem molt il.lusionats amb aquest nou projecte i esperem gaudir molt amb aquest treball. 






SAPS LA DITA?

El mes de maig ja ha finalitzat i nosaltres hem aprés una dita més. I vosaltres,  la coneixeu també?