viernes, 22 de marzo de 2013

SALMA, LA PETITA CAPUTXETA AFRICANA

Aquesta vesprada, hem eixit molt contents i contentes amb el nostre treball de Salma. Ens ha agradat molt aquest projecte i hem gaudit molt amb ell. Cal agrair a les nostres mestres de Pràctiques Elvira i Sonia el seu esforç i la il.lusió que han posat en cadascuna d' aquestes  activitats. I des d' ací volem FELICITAR-LES pel seu treball,  per ensenyar-nos tantes i tantes coses amb alegria, amb il.lusió, amb imaginació...Sempre recordarem eixa Caixa Màgica, a Salma, als seus amics, el continent africà.... 
 
 Quines setmanes més boniques hem viscut!!!
MOLTES, MOLTES GRÀCIES i molts, molts besets.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miércoles, 20 de marzo de 2013

CUMPLEAÑOS

Y continuamos con más cumpleaños. Este mes de marzo, celebran su "cumple" María, Eduard, Joan, Nerea Marcos, Balma, Noa, Mar y Andrés. ¡Qué mayores se nos están haciendo! Desde el blog les mandamos un beso muy, muy fuerte a estos niños y niñas tan guapos y simpáticos. MUCHAS, MUCHAS FELICIDADES por esos 5 años que acabáis  de cumplir o que cumpliréis durante este mes.
 
 

domingo, 17 de marzo de 2013

BIBLIOTECA DE AULA

Esta semana, hemos empezado con nuestra  biblioteca de aula. El viernes por la tarde, muy contentos, cada niño/a, salimos con un cuento dentro de la carpeta junto con una fitxa de lectura. Nos gustaría poderlo repetir cada semana con la misma ilusión, la misma alegría y las mismas ganas.
Nuestro principal objetivo es que disfrutéis de la lectura de los cuentos con  vuestros hijos y que ellos también lo vivan con alegría. Si todos ponemos de nuestra parte seguro que lo conseguiremos ¿verdad? Muchas gracias.
 
 
 

SAPS LA DITA???

Ja sabem una altra dita!!!. Encara que ja estem al mes de març, aquesta setmana, hem aprés una dita molt bonica del mes de FEBRER.

PEL MES DE FEBRER,
 
TREU FLOR L' AMETLLER.



 
Sabeu com hem fet les flors de l'ametller? Doncs, les hem fet amb palets de les orelles i pintura de dits. Us agraden?

miércoles, 6 de marzo de 2013

MAGDALENA...FESTA PLENA!!!

Aquesta setmana, ha sigut molt especial a l' escola. Les festes de la Magdalena s' acostaven i  nosaltres també hem gaudit d' elles a la nostra manera. L' últim dia de classe, amb el mocador al coll ens vam fer fotos davant del nostre Cartell  de les festes de la MAGDALENA.
Mireu,  què bonic ens va quedar!!!
I després vam fer una MASCLETÀ  amb globus en el passadís. També us passem unes imatges.
Des d' el blog us desitgem  BONES FESTES MAGDALENERES



  

LA GAIATA DE XUXES

Un any més, i seguint la nostra tradició a l' escola, cada nivell ha fet una GAIATA però ...de xuxes!Aquest any no hem pogut eixir al pati gran a menjar-nos la gaiata degut a la pluja. Aleshores, tots els xiquets i xiquetes d' Infantil, ens hem ajuntat al passadís. Mireu, mireu , ens agraden les xuxes o no???

EIXIDA A L' ERMITA DE SANT ROC

Els xiquets i xiquetes d' Infantil, el passat dimarts, vam fer una eixida molt bonica a l' ermita de Sant Roc. A l' escola, vam  decidir fer aquesta eixida per a conéixer  un poc més les nostres costums i tradicions de les festes de la Magdalena.
Què bé ho vam passar esmorzant i jugant a Sant Roc!!!