domingo, 24 de febrero de 2013

ENS VISITA.....SALMA!!!

Aquesta setmana, hem tingut moltes sorpreses. SALMA, la nostra amiga i protagonista del conte, tots els dies ens ha fet una visita a l' escola. Ens ha presentat als seus amics i cada dia teniem una sorpresa dins de la  caixa màgica. Hem jugat al joc dels animals, hem menjat "couscous"... i per acomiadar-se Salma de nosaltres, el divendres ens va portar pintures  i un collar de la tribu dels Massais.
Moltes gràcies a Elvira, Sonia i Ana per aquestes setmanes tan emocionats i divertides. Ens ha agradat molt, molt, molt conéixer a Salma i el lloc on viu. Esperarem a que torne a Espanya i ens pugue visitar més vegades. Fins aviat, Salma!!!
´



EXCURSIÓN AL PARQUE ADAI

El martes 12 de febrero, los niños y niñas de Infantil  nos fuimos de excursión. Por la mañana, al llegar al cole, estábamos muy nerviosos, contentos, ilusionados... Por fin, había llegado el día tan esperado, ¡nos íbamos de excursión!. Los autobuses nos esperaban fuera. Por parejas y en fila fuimos saliendo y subiendo a los autobuses. Nos depedimos de los papás y mamás e iniciamos el viaje.
Al llegar al Parque Adai, ya nos estaban esperando. Primero, almorzamos y después, por grupos, empezamos todas las actividades, vimos la granja, hicimos manualidades, entramos en el interior de las setas y nos contaron cuentos...¡¡¡QUÉ BIEN NOS LO PASAMOS!!! Es un lugar mágico y especial. Todo está pensado y diseñado para nosotros. Os pasamos estas fotografías para que también lo veáis vosotros.

sábado, 16 de febrero de 2013

LA PETITA CAPUTXETA AFRICANA

Aquesta setmana, hem començat un nou projecte de treball. Es tracta del conte "La petita caputxeta africana". Ha arribat carregat de sorpreses i estem molt ilussionats. La protagonista es diu Salma i ens va portar a la nostra classe un mapa gran d' Àfrica,  que és on ella viu. Estem aprenent moltes coses d' aquest continent i hem treballat els tipus de paisatge que hi han. Per això, el divendres per la vesprada vam veure la pel.lícula "El rey León".









CUMPLEAÑOS

Este mes de febrero celebran su  quinto cumpleaños Ferran, Eric, Marina, Mayssa,Sara y Marta. ¡Qué mayores se están haciendo! Desde el blog les deseamos MUCHAS, MUCHAS FELICIDADES y les mandamos un beso muy fuerte para estos niños y niñas tan guapos y simpáticos. ¡FELIZ DÍA!

sábado, 9 de febrero de 2013

PROJECTE: LA CIGALA I LA FORMIGA

Aquesta setmana, hem finalitzat el projecte del conte: "La cigala i la formiga".El divendres, tots els xiquets i xiquetes de 4 anys es van emportar a casa una disfressa molt bonica de formiga. Volem donar les gràcies a les mares que han ajudat a confeccionar-la, a Ana, la nostra mestra de reforç,  i a les nostres alumnes de Pràctiques Sonia i Elvira. Moltes gràcies!!!


sábado, 2 de febrero de 2013

FESTA DE LA PAU

Aquesta setmana, hem celebrat a la nostra escola el Dia de la Pau. El divendres per la vesprada vam anar al pati de Primària. Tos els alumnes d' Infantil portaven un antifaç amb els coloms de la Pau. En el pati de Primària, alguns alumnes van eixir a llegir unes frases molt boniques referents a la Pau, i els alumnes de sisé, van llegir un manifest. Ho van fer molt bé. També vam cantar cançons que parlaven de Pau. Va ser una vesprada molt especial, vam gaudir molt  escoltant als majors i cantant les cançons. Felicitem des d' ací als nostres companys i als mestres que els han ajudat.
 
 
 
 
 
Estem preparats per anar al pati de Primària
 

 

 
EL NOSTRE MURAL D' INFANTIL
 
 
 
 
I  EN EL PATI DE PRIMÀRIA...