sábado, 26 de enero de 2013

CONTE: LA CIGALA I LA FORMIGA

Hem començat el projecte "Contem contes" i ara estem treballant a l' aula el conte de "La cigala i la formiga". Hem trobat una versió d' aquest conte,  que ens ha agradat molt en PICASA de Brichi amb unes imatges molt boniques i un text molt apropiat per als xiquets. Per això,  anem a passar-vos aquestes làmines, ja que d' aquesta manera a més de conéixer el vocabulari treballat a la classe,  també podreu gaudir  de la lectura del conte amb els vostres fills i filles.





Agraïm a l' autor o autora del conte per compartir amb nosaltres aquest treball.

sábado, 19 de enero de 2013

LA FESTA DE SANT ANTONI

Aquesta setmana,  hem celebrat la festa de Sant Antoni a la nostra escola. El divendres per la vesprada, tots els xiquets i xiquetes d' Infantil, vam eixir al pati amb el dibuix d' un animal que haviem confeccionat al llarg de tota la setmana a la classe. El nens de tres anys portaven un porquet, els nens de cinc anys un cavall, i nosaltres portaven una ovella molt bonica.
També vam fer una foguera xicoteta al pati, i per  finalitzar la festa ens vam menjar un rotllet d' anís, que són molt típics a les festes de Sant Antoni. Què bé ho vam passar a la festa!!!


EL AUTOBUS DE JOVI

El martes,  tuvimos la visita de un autobús, pero no era para irnos de excursión. Estuvo aparcado toda la mañana en nuestro patio del colegio. Era un autobús diferente, dentro habían montadas unas mesas y bancos de colores. Nos dieron dibujos, colores, rotuladores... para pintar. Nos gustó mucho y además nos dieron de regalo dos barritas de plastilina y una pegatina de Jovi. En estas fotos que os pasamos vosotros también lo podreís ver.


LA CLASSE DE LES TORTUGUES
 
 
LA CLASSE DELS CAVALLS
 
 
LA CLASE DE LOS PATOS

viernes, 11 de enero de 2013

CONTE: LA CIGALA I LA FORMIGA

Les vacances de Nadal han finalitzat i aquesta setmana hem tornat al cole molt contents perquè teniem moltes ganes de vore als nostres amics i  de continuar aprenent moltes coses. Hem començat amb un nou projecte de treball, el conte de LA CIGALA I LA FORMIGA. El dijous, vam anar a l' aula d' informàtica i vam vore en la pissarra digital el conte. Ens va agradar molt, per això us passem aquestes imatges nostres i també del conte.

 
  

CUMPLEAÑOS

Ya estamos de vuelta la cole y hemos empezado el año con muchos cumpleaños. Este mes de enero Nerea, Guillermo, Alba B., Alba G., Naira., Marta, MauroAlba L., Angel, StevenMarc celebran su quinto cumpleaños ¡Qué mayores se están haciendo!. Desde el blog queremos desearles MUCHAS, MUCHAS FELICIDADES  y darles beso muy fuerte a estos niños y niñas tan guapos y simpáticos que durante este mes cumpliran 5 años. ¡FELIZ DÍA!


martes, 1 de enero de 2013

MAS JUEGOS DE NAVIDAD

Para que podáis seguir jugando esta NAVIDAD, aquí os dejamos algún juego más. 

¡¡FELIZ AÑO 2013!!