lunes, 24 de diciembre de 2012

VISITA DELS REIS MAGS

L' últim dia de classe van vindre els Reis Mags a visitar-nos. Nosaltres ja teniem les cartes preparades i estavem molt nerviosos. Van ser uns minuts molt especials i mágics. No es pot expressar amb paraules aquesta emoció, per això us passem aquestes imatges. Mireu quines cares d' alegria, emoció, il.lusió...però sobretot de FELICITAT.

BONES FESTES
BON NADAL
FELIZ NAVIDAD















SABEM FER....MASSAPÀ!!!

Aquesta setmana hem aprés a fer MASSAPÀ a l' escola. Tot el nivell de 4 anys d' infantil, ens vam ajuntar al passadís per a preparar-lo. Els ingredients per a la seua el.laboració són:
                 . ametla molta
                 . sucre molt
                 . clara d' ou
                 . llima
                 . mel

A continuació voreu tots els passos que vam seguir:



Primer preparem els ingredients i els mesclem


Deixem la massa tota la nit i al dia següent, l' aplanem i fem figuretes amb els motlles


Finalment les portem al forn i aquest és el resultat final


A que estaven molt bones???

TEATRO

El miércoles por la tarde, vimos una obra de teatro. Los actores de "La varita mágica" vinieron a representarnos su particular cuento de "Los tres cerditos". Lo pasamos fenomenal, nos reimos, cantamos...y disfrutamos mucho. Muchas gracias al AMPA por pensar en nosotros y hacernos pasar este rato tan divertido.

VISITA AL BETLEM DE L' ESCOLA

En la nostra escola, han montat un Betlem molt bonic i nosaltres vam anar a visitar-lo.



LA CLASSE DE LES TORTUGUES

LA CLASSE DELS CAVALLS

LA CLASE DE LOS PATOS

sábado, 15 de diciembre de 2012

DECORA TU ÁRBOL NAVIDAD

Un juego para que os lo paséis fenomenal:

- pincha en las flechas amarillas para escoger tu árbol de NAVIDAD
- pincha sobre el árbol
- decoralo y...
- ¡¡ENCIENDE LAS LUCES!!



S' ACOSTA EL NADAL...

Com cada any, aquestos dies, estem més nerviosos, més alterats, més contents, més il.lusionats, ...i això és perquè arriba el NADAL. Són dies  màgics, dies especials, decorem l' escola, cantem nadales. Mireu el nostre passadís què bonic ens ha quedat!!!














 La propera setmana encara serà  més emocionant i màgica.  Anirem a vore el Betlem de la nostra escola, també  anirem al "mercadillo" que han organitzat el alumnes de sisé de Primària...fins i tot tindrem la visita del Reis Mags. Ens espere una setmana plena d' IL.LUSIÓ i molta ALEGRIA!!!

PROJECTE: LA TARONJA

Estem finalitzant el projecte de "La taronja".  Hem aprés moltes coses, coneixem els seus beneficis i també sabem que a la nostra comunitat hi han molts tarongers. Aquest treball ens ha agradat molt i hem gaudit molt realitzant-lo. Ja ho voreu!!!

sábado, 8 de diciembre de 2012

FEM PLÀSTICA...

Aquesta setmana hem fet un treball de plàstica que ens ha agradat molt. Hem aprés una nova tènica de pintura, la de esguitar  pintura de dits de colors  amb l' ajuda de pinzells.  I  mireu quines làmines més boniques ens han eixit. A que som uns artistes?


CUMPLEAÑOS

Este mes de diciembre, vamos a celebrar los "cumples" de RAUL, CARLA, DIEGO, VICTORIA, ALICIA, ELENA y SEBASTIAN. Muchas, muchas FELICIDADES para los más "peques" de nuestras clases que ya van a cumplir 4 años. Desde el blog os mandamos un beso muy fuerte.

sábado, 1 de diciembre de 2012

CANÇÓ DE LA TARONJA

Continuem treballant el projecte de "La taronja". Estem aprenent moltes coses, però aquesta setmana el que més ens ha agradat ha sigut cantar i ballar la cançó de la taronja. Ací la teniu i  ja podeu cantar-la i ballar-la també a casa.

...SAPS UNA DITA?

El mes de NOVEMBRE ha finalitzat i nosaltres ja sabem una DITA més. Aquesta setmana, hem vist que aquesta dita tenia molta raó perquè ha fet molt de fred i hem anat molt abrigats.