sábado, 27 de octubre de 2012

EIXIDA AL PARC DE BOMBERS

Aquesta setmana, hem fet una visita al PARC de BOMBERS de Castelló. Quina emoció!!!
Hem gaudit molt d' aquesta eixida, ja que hem pogut conéixer com són els bombers, els vehicles que utilitzen i  les seues actuacions en grup. També hem conegut les diferents parts d' un parc de bombers i ens han ensenyat a prevenir i saber actuar en cas d' incendi.
Mireu en aquestes fotografies tot el que nosaltres vam veure...i MOLTES GRÀCIES als bombers per aquesta bonica experiència.
 
 


Per la vesprada, vam fer un dibuix de l' eixida al Parc de Bombers. Com ens van agradar tant, els tenim exposats en el nostre passadís.


 
 





viernes, 19 de octubre de 2012

ESTA TARDE....¡PELÍCULA!

Esta tarde,  hemos ido al aula de usos múltiples y hemos visto la película "Caillou quiere ser bombero". Nos ha gustado mucho y nos lo hemos pasado muy bien. Os pasamos estas fotografías y mirad...¡qué contentos estamos!

 
 
 

PROJECTE: ELS BOMBERS

Continuem treballant el projecte dels bombers. La propera setmana anirem al PARC DE BOMBERS de Castelló.  Estem molt interessats/des en conéixer el seu treball, ja que molts xiquets i xiquetes, de majors,  volen ser BOMBERS i BOMBERES
Hem aportat moltes coses a les aules que ens ajuden i motiven en el nostre aprenentatge.
 ¡MOLTES GRÀCIES!

CONTES
   
CAMIONS
     
 EXTINTOR
    
  XIULET
      
  MEGÀFON

  CASCS

  MÀNEGA

                       DISFRESSA

                       LÀMINES

                        MURAL

                        DVD...

viernes, 12 de octubre de 2012

PROJECTE: ELS BOMBERS

Estem treballant a l' escola el projecte dels BOMBERS. Poc a poc estem aprenent moltes coses, gràcies a l' informació que aportem entre tots a l' aula. Volem ensenyar-vos una endevinalla que hem aprés i que ens agrade molt. Ja vore'm si l' endevineu...


ENDEVINA, ENDEVINALLA
 
 
 
QUI  SÓC?
 
 


CELEBREM LA FESTA.....DEL 9 D' OCTUBRE!!!

El dimarts, dia 9 d'octubre, va ser festa a la nostra comunitat, la Comunitat Valenciana. A  l' escola, el dia abans, el dilluns, vam contar el conte "L' oroneta i el rei". És un bonica història d' una oroneta que va fer el seu niu en la tenda del rei En Jaume. Nosaltres també vam celebrar aquesta festa fent-nos un casc de cavallers a la nostra manera, amb senyera i tot. Mireu que bonic ens va quedar, us agrade?



viernes, 5 de octubre de 2012

HELLO FAMILY!!!

Ya hemos empezado las clases de inglés, y estamos muy contentos. Nuestra maestra se llama Paqui y nos gustan mucho sus clases, son muy divertidas: cantamos, nos saludamos....viene a visitarnos Ellie.
Mirad ,¡qué bien nos lo pasamos! y ¡cuánto vamos a aprender este curso...!






CUMPLEAÑOS

Este mes de octubre, vamos a celebrar los "cumples" de ADRIANA, RUBEN, LAURA, EDUARD, DANIEL y CAROLINA. Os deseamos un feliz día y desde el blog os mandamos un beso muy muy fuerte.